66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

טיפ לאירוח יעיל וקל

בס"ד

 

מי מאיתנו לא היתה רוצה את הפטנט לאירוח קל ומהיר,להגיע לערב חג או שבת עמוסה באורחים רגועה ונינוחה במקום עצבנית ועייפה.

הטיפ שלי אליכן הוא תיכנון,תיכנון,תיכנון...

שבועיים לפני כן שבי והחליטי על התפריט שתרצי להגיש (כמו כולן הנייר בטח קצר מלהכיל חחח) והכיני רשימת קניות.

חלקי את התפריט לפרטי פרטים,סלטים,מנות ראשונות,מנות עיקריות וקינוחים.

הכנת התפריט אצלי נעשית עם כל בני הבית,כל אחד אומר מה שהיה רוצה שיהיה בתפריט בדר"כ אני מגבילה כל אחד לתבשיל אחד אבל כמובן שיש חריגים (איך לא?).

תלי את התפריט על המקרר (כך יוכלו כולם להתפעל מעקרת הבית שאתsurprise), בסיום כל תבשיל סמני וי לידו או מחקי אותו מהתפריט, לא תאמיני כמה כח זה נותן לראות כיצד התקדמת.

אחר כך התחילי להכין דברים שניתן להקפיא, כגון: חלות,עוגות,מאפים,בורקסים,שניצלים וכו' והכניסי להקפאה עטופים היטב,מניסיון מקצר את הזמן ויוצא כאילו הוכן באותו היום.

בדקי כי יש לך את כל הכלים לסעודה,במידה ואת משתמשת בחד פעמי הכינה רשימה ובצעי את הקניה כבר עכשיו,כך במידה ונשכח משהו תוכלי להשלים.

שלושה ימים לפני התחילי עם הטיגונים למיניהן והכניסי למקרר שיחכו לתורם.

יומיים לפני אפשר להתחיל להכין כבר סלטים מבושלים (סלטים חיים תכיני בבוקר של האירוח ותתבלי סמוך לסעודה).

יום לפני התחילי עם הבישולים ה"כבדים" שמצריכים הרבה זמן, כך תשאירי ליום האחרון את הבישולים הקלים יחסית.

אם תאמצי את הטיפ שלי אני מבטיחה לך כי תגיעי רעננה לסעודה ותוכלי להנות עם האורחים.

בהצלחה ו- 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת