44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מה? איפה? כמה? למה?

כשהעוף טוב - הכל טוב...

אז הפעם קבלו מתכון קצת אחר לעוף. כי לפעמים לא בא לטגן שניצלים, או סתם בא לגוון את מתכוני העוף בתנור.

אז קבלו מתכון שמשלב בין השניים והתוצאה טעימה כפליים :-)

 

תבשיל עוף ותפוחי אדמה

דרושים:

3 בצלים

4 תפוחי אדמה - סירות

8 שוקיים- נקיים ויפים, בלי עור ובלי עצם

תבלינים - לפי העין לפי הלב - מלח, פלפל, כמון, אבקת מרק בצל, פפריקה מתוקה. ובנוסף כף סיליאן.

 

איך מתמודדים?

מזהיבים את הבצל הקצוץ

אליו מוסיפים את העוף. מקפיצים ומתבלים.

מוציאים את העוף ומקפיצים את תפוחי האדמה בסיר הריק שנשארו בו רק הטעמים ממקודם.

מסדרים בתבנית- תפוחי אדמה, עוף ומעל הכל כף סיליאן שדוללה ברבע כוס מים חמים.

אופים סגור בחום נמוך למשך שעתיים וחצי + חצי שעה ללא מכסה

 

לעשות את החיים פשוטים וקלים יותר - ממליצה להצטייד במארז שוקיים טריים מסדרת הקצב של עוף טוב.

מדובר בעוף טרי, ארוז ונקי שכבר מחכה לכם על המדף בסופר מוכן לאיסוף ועוד יותר - מוכן לשימוש.

הסדרה הזו כל כך מוצלחת עד שאפילו זכתה בפרס מוצר השנה 2014 על חדשנות.

יתרון נוסף בערכים התזונתיים של העוף שעכשיו איכותי קל ובריא יותר -– כרעיים ושוקיים ללא עור 40% פחות שומן, ושניצל עוף פרוס דק - רק 2% שומן.

.

שיהיה בתאבון.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מפקדת הערוגה אלא אם צויין אחרת