55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

מקרוני אנד צ'יז

31/10/2014

 

כשהקטנה שלי טעמה אצל חברתה מקרוני אנד צ'יז מקופסא, היא חזרה הביתה כולה תחנונים שאקנה הביתה. מאחר ואלי הביתה כמעט ולא נכנס אוכל מוכן, בטח לא כזה שבקופסאות שימורים, עם טעם של פלסטיק ממוחזר, הבטחתי להכין לה מקרוני אנד צ'יז ביתי.

אז זו הגירסא שלי ל"מק אנד צ'יז":

1 חב' פסטה קצרה (400 גר' - אני השתמשתי במקרוני קצר)

שתי כפות גדושות של גבינת שמנת בטעם טבעי

שתי כפות גבינה צהובה מגורדת

200 גרם גבינה צפתית קשה 

מלח 

אופן ההכנה: 

מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, לדרגת אל דנטה. 

שוטפים במים קרים, מסננים, מעבירים לקערה ומערבבים עם גבינת השמנת והגבינה הצהובה. מעבירים את הפסטה לתבנית אפיה בגודל 20*30. מגרדים גבינה צפתית קשה ומפזרים מעל לפסטה. מכניסים לתנור אפיה מחומם ל - 10 דקות, עד שהגבינה נמסה והחלק העליון הופך לשזוף וקריספי. 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

26 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת