55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

טיפים להקפאת מזון

טיפים מהמקפיא: 

1. בצל - אני קונה בכמוות גדולה מקלפת, חותכת מטגנת  ולאחר שמתקרר מקפיאה בשקיות. כשצריך להוסיף בצל מטוגן למתכון, מפשירה שקית ולתבשיל. 

2. עגבניות  - חולטת במים רותחים, מקלפת, חותכת לקוביות ובשקיות למקפיא. 

3. בישלתי בשר בסיר לחץ עם מים? למה לשפוך ? אני  מצמצמת את הנוזל, מקררת ומקפיאה. כשצריך ציר בשר לתבשיל, יש לי במקפיא. 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת