55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

טיפים למטבח

בילוי של שנים במטבח הוליד אצלי לא מעט טיפים שעזרו ועוזרים לי בבישול ובאפיה. חלק מהטיפים למדתי מאמי, חלק מחברות וחלקם רכשתי, תוך כדי עשיה.  

תחרות של תפוז דירבנה אותי לפתוח מדור חדש בבלוג, שכולו טיפים מהמטבח.

אז הטיפ הראשון שלי בשבילכם הוא כיצד לקלף שום בקלות:

מפרקים את שיני השום לתוך קערית, מוזגים עליהם מים רותחים וכעבור 10 דקות מקלפים בקלות. אם יש זמן, אז אפשר להשרות את השיניים גם במי ברז קרים, זה לוקח קצת יותר זמן, אבל גם כן מקל על קילופם. 

הטיפ של צביה התזזאטית

אחרי שמשרים לוקחים את השומים.. עוטפים במגבת מטבח ומשפשפים אותם טוב והכל מתקלף בבת אחת.

(התמונה לקוחה מהרשת)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

34 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת