66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

רולדה שוקו-שוקו

רולדה שוקו-שוקו

בס"ד

 
רולדה קלה להכנה וטעימה שהכנתי לכבוד יום ההולדת של הבן שלי. את הרולדה הכנתי לו ביום שאירח את חבריו בסוכתנו,לאחר ארוחה כיד המלךsurprise (של פיצות כמובן חחח) הורדנו את העוגה וקריאות הוואו והשירה שלהם הרקיעה שחקים.
 
 
 
המצרכים לרולדה:
 
4 ביצים שלמות
1/2 כוס סוכר
2 כפות שמן
1/2 כוס קמח
1/4 כוס קקאו
 
1 כף שמן לשימון התבנית ונייר האפיה
 
המצרכים למלית:
 
1 אינסטנט פודינג שוקולד
1 שמנת מתוקה
1/4 כוס חלב
 
מזרה שוקולד
 
אופן הכנת הרולדה:
 
- בקערת מיקסר מקציפים את הביצים השלמות עד שמתחיל להיווצר בועות.
- מוסיפים בהדרגה את הסוכר ומקציפים עד שנוצר קצף בהיר ותפוח כ 5-7 דקות.
- מכבים את המיקסר ומוסיפים ידנית את השמן,הקמח והקקאו בתנועות עטיפה.
- משמנים תבנית של התנור ומניחים בה נייר אפיה, משמנים גם אותו.
- שופכים את התערובת  לתבנית ומחליקים את פניה.
- אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 10 דקות או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי.
- מוציאים את העוגה עם נייר האפיה ומניחים על מגבת.
- מגלגלים ביחד עם המגבת לרולדה ומניחים בצד להתקרר.
 
אופן הכנת המילוי:
 
- מקציפים את השמנת,אינסטנט פודינג והחלב עד לקבלת קצפת סמיכה.
- פותחים את הרולדה,ממלאים במחצית מהקרם ומגלגלים חזרה תוך כדי הוצאת נייר האפיה.
- מקשטים בחלק החיצוני בשאר המילוי.
- מקשטים בצדדים במזרה שוקולד.
- מכניסים לקירור לכמה שעות.
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת