66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

עוגיות מרציפן

עוגיות מרציפן

בס"ד

 

תמרים ואגוזי מלך ממולאים במרציפן ביתי טעים המככבים בכל מגש חינה.

כמות המרציפן גדולה מאוד, יש להשתמש בכמות הרצויה ואת השאר לשים בשקיות ולהקפיא.

רק בשמחות חברים  קוללללללו

לערכים תזונתיים כנסו ל- http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/5157

 

 

המצרכים למרציפן:

1 ק"ג שקדים

1 ק"ג סוכר

2 כוסות מים

2 כפות מיץ לימון

 

25 יח' תמר מג'הול

50 חצאים של אגוזי מלך

כמה טיפות צבע מאכל ורוד

כמה טיפות צבע מאכל ירוק

1/2 כוס סוכר לגלגול המרציפן

25 מנג'טים מאורכים

25 מנג'טים עגולים

 

אופן הכנת המרציפן:

 

- משרים את השקדים במים רותחים למשך שעה.

- קולפים אותם ומפזרים על מגבת לייבוש.

- טוחנים את השקדים פעמיים.

- מבשלים בסיר את הסוכר,המים והלימון עד שהסוכר נמס והסירופ מעט דביק.מכבים את הגז.

- מוסיפים את השקדים ומערבבים בערת כף עץ עד לקבלת תערובת אחידה ודביקה.מכסים במגבת ומקררים.

- לוקחם את הכמות הרצויה של המרציפן ומחלקים לחצי.

- מחלקים את תערובת המרציפן לשתי קערות, לחלק אחד מוסיפים את הצבע הורוד ולשני את הירוק.

- למילוי התמרים -  לוקחים חתיכה מהמרציפן מגלגלים בסוכר,יוצרים צורה של אליפסה וממלאים את התמרים כך שהמרציפן יבלוט מעט החוצה.

- למילוי האגוזים -  עושים צורה של כדור קטן מהמרציפן,מגלגלים בסוכר ומצמידים שני חצאי אגוזים,מניחים במנג'ט העגול.

 

 

 

 

מרציפן 2.jpgמרציפן 3.jpgמרציפן 6.jpgמרציפן 4.jpgמרציפן.jpg

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת