33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

תבשיל בשר שריר ברוטב עגבניות

נשאר לי 1 ק"ג של בשר שריר שהכנתי בחג, אז ניסיתי להכין איתו משהו טעים. 

1 ק"ג בשר שריר חתוך לקוביות

2 בצלים גדולים קצוצים

3 שיני שום כתושות

5 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות קטנות

4 מקלות סלרי קצוצים

3 גזרים גדולים חתוכים לחצאי טבעות

1 רסק עגבניות

מים

מלח, כמון, פפריקה אדומה, קינמון

לסיר גדול מוסיפים שמן קוקוס ומטגנים את הבצל. אחרי כמה דקות מוסיפים את השום, הסלרי, הגזרים והעגבניות ומבשלים 10 דקות. מוסיפים את חתיכות הבשר ומבשלים עד שהבשר מאפיר. מוסיפים את המים והרסק ומבשלים עד רתיחה. 

ממשיכים באש בינונית, מוסיפים את התבלינים ומבשלים למשך שעתיים וחצי לפחות עד שכל הבשר רך. 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת