00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

עוגת גבינה וקפה עם פירורים ותחתית שוקולדית

28/10/2014

אני לא אופה גדול וקינוחים הם לא ה Cup of tea שלי (להוכחה ראו שקוביית הקינוחים קצת ריקה) ובכל זאת עוגה מצויינת בכלום עבודה שגם מי שלא בקטע יוכל להכין בקלות

מצרכים:

2 שרוולי ביסקוויטים פתי בר

כף גדושה קקאו

חבילת חמאה

3 כפות חלב

כף סוכר חום

2 מכלי שמנת מתוקה 28%

חבילת פודינג וניל

2 שליש כוס סוכר לבן

2 וחצי כפות קפה נמס

קופסת גבינה לבנה 5%

אופן ההכנה:

לשכבת השוקולד - במעבד מזון טוחנים שרוול פתי בר עם כף קפה נמס וכף קקאו, ממיסים חצי חבילת חמאה ומוסיפים למעבד המזון עם 3 כפות החלב וממשיכים בטחינה, מעבירים את התערובת לתבנית 24 קפיצית ומשטחים בעזרת תחתית כוס, שמים ניילון נצמד ומכניסים למקרר.

לשכבה האמצעית - בקערה שמים את השמנת המתוקה, הגבינה, הסוכר הלבן, כף וחצי קפה נמס ושקית הפודינג ובעזרת בלנדר ידני מערבבים עד שהתערובת מסמיכה, מוציאים את התבנית מהמקרר ומעבירים את התערובת ומשטחים לשכבה ישרה, שוב מכסים בניילון נצמד ומחזירים למקרר.

לשכבה העליונה - במעבד מזון טוחנים שלושת רבעי חבילת פתי בר עם כף סוכר חום, ממיסים את החצי השני של החמאה ומוסיפים וטוחנים, שוב מוציאים את התבנית ומעבירים לאט ובזהירות את הפירורים ומשטחים לשכבה של ס"מ עם היד.

מכסים עם ניילון נצמד ומכניסים למקרר ל 6-7 שעות וזהו!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת