00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתכונים סכרת ועוד

עוגת גבינה אפויה ללא סוכר -מבוסס על מתכון של חלי ממן

דיאטה... שוב . רק כמה קילוגרמים אבל אחרי החגים צריך הוריד אותם .

  הצטרפתי לאפליקציה של חלי ממן בנייד ומדי פעם מתבססת  על מתכונים שלה. הפעם, ניסיתי את המתכון של עוגת הגבינה שלה . 

שיניתי קצת, השתמשתי בגבינה לבנה 5%  ולא 1/2% או 3% כמו במתכון המקורי . השאר- נשאר זהה.

 

מה שלא יהיה - לסכרתיים - נהדר ומצויין!!

בסהכ כף אחת של סוכר ועוד חצי חבילה של פודינג וניל- כל השאר- ללא פחמימות.

( ל א  עשיתי חישובים ) .

 

 

 

בקיצר, אירחתי ואחד הקינוחים היה העוגה הזו.  היה טעים :-)

עוגת גבינה אפויה ללא סוכר ( כמעט ) מבוססת על המתכון של חלי ממן

750 גרם גבינה  -  5% - המתכון המקורי - 3%

1/2 חבילה של אינסטנט פודינג וניל

2 חלמונים

3 כפות קורנפלור

1/2 כפית תמצית וניל

5 שקיות של ממתיק - SWEET & LOW GOLD- שמתי

 

בקערה נפרדת :

5 חלבונים מוקצפים עם כף סוכר

 

ההכנה:

 

תחילה מקציפים את החלבונים והסוכר  לקצף  יציב.

בקערה נפרדת  מערבבים יחד ( אפשר בכף ) את כל שאר המצרכים  לבלילה  אחידה .

מקפלים לאט לאט את הגבינה לתוך הקצף עד שמתקבלת תערובת אחידה .

 

 

 

מערבלים את כל החומרים מלבד החלבונים,

מקפלים את הקצף לתוך הבלילה,
 
יוצקים לתבנית קפיצית מרופדת בנייר אפיה.
 
מניחים את התבנית הקפיצית בתוך תבנית גדולה ועמוקה עם מים חמים,
 
אופים בחום גבוה(220 מעלות) כ-10 דקות ועוד 40 דקות בתנור בינוני (180 מעלות)
 
 
 
ביס, מישהו ????

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא לסכרתי אלא אם צויין אחרת