00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

ירקות משומרים ביתיים

11/11/2014

המצרכים:

1 כרוב לבן קטן, חתוך לפרוסות (רצועות)

3 גזרים יפים ועבים, חתוכים לעיגולים באלכסון

1 פלפל כתום (צריך לבחור בפלפל טוב וקשה - לא רכיכה), חתוך לרצועות עבות

1 פלפל אדום (צריך לבחור בפלפל טוב וקשה - לא רכיכה), חתוך לרצועות עבות

1 פלפל ירוק חריף, שלם - ללא הקצה

6 שיני שום פרוסות

2-3 כפות מלח

מיץ מ-1 לימון גדול 

1/2 כוס חומץ

2 כוסות מים חמים

 

אופן ההכנה:

1. חותכים את הירקות כמתואר לעיל.

2. מערבבים בקערה אחרת מיץ לימון, מלח, חומץ ומים.

3. שמים את הירקות בקערה גדולה ומעל שופכים את המים. מניחים בצד ל-3-4 שעות. מדי פעם לוחצים את הירקות בידיים ומעסים אותם בנוזל.

4. לוקחים קופסא גדולה, מעבירים לתוכה את הירקות והנוזל בזהירות, ככה שיכסה את כל הירקות עד למעלה של הקופסא.

5. סוגרים היטב ומעבירים למקרר, אפשר להתחיל לטעום כבר ביום למחרת.

 

נהנים מירקות ביתיים טעימים ביותר....

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת