00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

פיצה מגולגלת

עוד רעיון נפלא של מה אפשר לעשות עם בצק שמרים וגבינה.....

המצרכים:

לבצק:

1 כף שמרים טריים

1 כף סוכר

1/4 כוס מים פושרים

3 כוסות קמח

1/2 כפית אב' אפייה

קורט מלח

2 כפות שמן זית

1 גביע (200 מ"ל) יוגורט/ ריוויון (לי לא היה הפעם שום דבר מזה, אז ערבבתי 1/2 גביע שמנת חמוצה שמילאתי יתרת מחציתו בשמנת מתוקה)

 

למלית:

מוצרלה, מגוררת

רוטב עגבניות לפיצה ביתי או מוכן (ניתן להכין מקופסא של רוטב עגבניות לבישול + כף גדושה רסק, שמן זית, שום ואורגנו - לבשל כמה דק')

תוספות לבחירה - פטריות, זיתים ועוד

 

ביצה טרופה, להברשה

גבינה צהובה - מגוררת; אורגנו; בולגרית מפוררת - לפיזור מעל

 

אופן ההכנה:

1. מכינים בצק: בקערת מיקסר שמים שמרים, סוכר ומים. מכסים ומניחים בצד ל-10 דק'.

2. מוסיפים לקערה קמח, אב' אפייה ומערבבים.

3. מוסיפים יוגורט, שמן ומתחילים לערבל לבצק אחיד. מוסיפים מלח ומערבלים עוד דקה.

4. מעבירים את הבצק לקערה משומנת/ מקומחת. מכסים בניילון ומתפיחים להכפלת הנפח.

5. מערבבים חומרים המלית.

6. לוקחים מחצית מהבצק, ומרדדים למלבן.

7. מורחים רוטב עגבניות על הבצק, מפזרים מעל גבינה צהובה על כולו בנדיבות, ומעל מפזרים את התוספת. מגלגלים לרולדה וצובטים את הסגירה.

    מסדרים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה עם הסגירה כלפי מטה. מכינים עוד אחד כזה ומניחים להם לתפוח כ-1/2 שעה.

8. מצפים בביצה טרופה ומפזרים מעל הגבינות והאורגנו.

9. אופים בחום 180 מעלות עד להזהבה.

 

בתאבון...

אפשר לאכול הרולדה ביום למחרת, רק לחמם במיקרו. נהדר לארוחת בוקר.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת