00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

לחמניות במילוי גבינות ופסטו

המצרכים:

לבצק:

1 כף שמרים טריים

1 כף סוכר

1/4 כוס מים פושרים

3 כוסות קמח

1/2 כפית אב' אפייה

קורט מלח

2 כפות שמן זית

1 גביע (200 מ"ל) יוגורט/ ריוויון (לי לא היה הפעם שום דבר מזה, אז ערבבתי 1/2 גביע שמנת חמוצה שמילאתי יתרת מחציתו בשמנת מתוקה)

 

למלית:

תערובת של גבינה צהובה (מוצרלה, עמק ופרמזן), מגוררת

גבינה בולגרית, מפוררת

ממרח פסטו

 

ביצה טרופה, להברשה

שומשום, לפיזור מעל

 

אופן ההכנה:

1. מכינים בצק: בקערת מיקסר שמים שמרים, סוכר ומים. מכסים ומניחים בצד ל-10 דק'.

2. מוסיפים לקערה קמח, אב' אפייה ומערבבים.

3. מוסיפים יוגורט, שמן ומתחילים לערבל לבצק אחיד. מוסיפים מלח ומערבלים עוד דקה.

4. מעבירים את הבצק לקערה משומנת/ מקומחת. מכסים בניילון ומתפיחים להכפלת הנפח.

5. מערבבים חומרים המלית.

6. לוקחים פיסה מהבצק, מכדררים ומרדדים לעיגול דק.

7. מניחים במרכז כל מלית גבינה ומעל מזלפים מהממרח פסטו, לפי הטעם, וסוגרים לכדור, צובטים הקצוות ומכדררים קצת ליצור צורה יותר יפה וחלקה.

    מסדרים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה עם הסגירה כלפי מטה ומניחים להם לתפוח כ-1/2 שעה.

8. מצפים בביצה טרופה ומפזרים מעל שומשום.

9. אופים בחום 180 מעלות עד להזהבה.

 

בתאבון...

אפשר לאכול את הלחמניות גם ביום למחרת, רק לחמם במיקרו. נהדרות לארוחת בוקר.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת