00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

נשנושים - פרוסות עגבניה במילוי פיקנטי

14/10/2014

 

 

 

 

מאחר ועלי מוטלים הבישולים החלטתי להכין לערב סוכות  (אף אחד מאיתנו לא נוטה לאכול הרבה בערב, וטוב שכך אם נודה על האמת) אוכל קליל.

 

על השולחן היה גזר מזוגג חמוץ מתוק, סלט חסה וענבים שחורים ברוטב וינגרט, ירקות קלויים, פרוסות בגט עם שום קלויים בתנור ופרוסות עגבניות במילוי פיקנטי. לקינוח סלט פירות מיוחד
שאותו כבר רק 'טעמנו' וטרפנו ביום שלמחרת.

 

 

פרוסות עגבניות במילוי פיקנטי  


3 עגבניות גדולות - כל עגבניה פרוסה ל 3 פרוסות
פירורי פנקו (או לחם)
2 שיני שום מרוסקות  - אפשר גם קפוא
שמן זית
מלח
פטרוזיליה קצוצה דק
גבינת פרמזן - מגוררת


לחמם תנור לחום גבוה.

על תבנית פיירקס להניח נייר אפיה. לפרוס את העגבניות ולהניחן על נייר האפיה.

 

 


בקערית לערבב פטרוזיליה, שום מרוסק, מלח ושמן זית - כמות התיבול יהיה לטעמכם האישי.
להוסיף פנקו בכמות רצוייה, לערבב והלניח בעזרת כפית על כל פרוסה.


להוסיף מעל פרמזן מגורר בכמות האהובה עליכם (אני אוהבת הרבה) ולהניח בתנור בשכבה
העליונה לכ  10-15 דקות.

 

 

 

אחלה נשנושים, מצויין לאירוח מהיר, מהיר הכנה וטעים     מממ

 

אלינוער

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת