00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

תבשיל מוח מרוקאי

תבשיל שהינו בגדר must בכל שולחן חג אז קבלו מתכון

קל ומהיר ממני באהבה

אופן ההכנה

משרים את המוח במים קרים ומלח לשעה (הכשרה) ושוטפים הייטב.

נרתיח מים בסיר רחב עם 4 כפות חומץ וכפית שטוחה של כורכום

נרתיח כ 10 דק ונוציא לקערה עם מיי קרח(הפסקת בישול) 

בעזרת סכין טורנה (חדה וקטנה) נקלף את הקרום וננקה מנימים.

נפרוס כל חתיכה לפרוסות (לא דקות שלא יתפרק) ומניחים בצד.

הכנת הרוטב (טקלייה במרוקאית)

בסיר רחב ושטוח נחמם כחצי כוס שמן ונטגן 

גמבה חתוכה לרצועות פלפל צ`לי ו 10 שיניי שום 

נוסיף לסיר 2 כפות פפריקה מרוקאית כפית מלח כפית כורכום כפית כמון 

וכמה פלפל שאטה (ממליץ מעט פיקנטי זה משדרג)

בשלב זה נוסיף כ-כוס וחצי מים ונבשל כ 10 דקות למיזוג טעמים .

 ניתן להוסיף גרגרי חומוס מבושלים או פול ירוק.

נוסיף את המוח נפזר מעל כוסברה קצוצה ונבשל כ 30 דק על אש נמוכה 

בסיום ניתן לתבשיל "לנוח" 10 דק ואז להגיש לצד לחם טרי .

הנאה מובטחת .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת