55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אור קטן גדול

גלילות שייטל במילוי בצל פטריות ואגוזים

הכל התחיל מטעויות .....

טעות בהזמנת הבשר לחג, טעות בחישוב כמויות המזון לארוחת החג ובקיצור, צורך באילתור מתכון מהיר או שהקרניבורים שלי יאכלו אותי cheeky.

אז התחלתי באילתור 

היו פרוסות שייטל שדפקתי אותן דק דק . 

לטגן במחבת:

2 בצלים 

2 קופסאות פטריות שמפיניון 

50 גרם אגוזי פקאן 

** את כל אלה קצצתי במאסטר סלייסר שלי 

הוספתי כף קמח 

1/4 כוס שמנת לבישול (לשומרי הכשרות ניתן להשתמש בריץ')

מלח, פלפל

מעט אבקת מרק פטריות 

לתת להצטנן. 

בסיר נוסף נכין רוטב עגבניות 

3 עגבניות קלופות קצוצות

100 גרם רסק עגבניות 

2 שיני שום

מלח, פלפל,

מעט סוכר

2 קוביות תיבול איטלקי של דורות (קפוא)

לבשל עד שמוכן

כעת ההכנה :

לקחת פרוסת שייטל. להניח כף מילוי במרכזה ולגלגל לגלילה . 

לטבול בקמח, ביצה ופרורי לחם 

לטגן קלות להזהבה ולהניח כל גלילה בתבנית.

את שארית המלוי לפזר מעל 

לשפוך את רוטב העגבניות בתבנית ולאפות בחום של 180 מעלות כחצי שעה - 40 דקות. 

בתיאבון 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אור יחיד אלא אם צויין אחרת