2121
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

חזה עוף ממולא בבורגול ופטריות ...

אצלינו בבית עוף מכבב בכל מיני צורות ,אני משתמשת בכל חלקי העוף לתבשילים ולצלייה בתנור ,את המנה הזאת

אני אוהבת להכין לחגים היא קלה מאוד להכנה טעימה מאוד ומרשימה ,

12 חתיכות חזה עוף

1 כוס בורגול גס

1/2 חבליה פיטריות שמפניון קצוצות דק

1 בצל גדול קצוץ דק

2 כפיות מלח

2 כפיות פלפל שחור גרוס

1 כף אבקת מרק עוף

חופן פטרוזיליה קצוצה

3 כפות סילאן

2 כפות רוטב סויה

3 כפות רוטב צ'ילי מתוק

1 כפית שטוחה טימין יבש

6 כפות שמן

11/2 כוסות מים רותחים

אופן ההכנה :

להשרות את הבורגול בכוס וחצי מים רותחים להניח בצד חצי שעה ,

במחבת לטגן במעט שמן את הבצל עד להזהבה קלה ,להוסיף את הפטריות

להמשיך לטגן עוד שתי דקות להסיר מהאש,לסנן את המים מהבורגול לסחוט היטב

להוסיף את תערובת הבצל והפטריות ,פטרוזיליה, להוסיף תבלינים ,כפית מלח

,כפית פלפל שחור גרוס,אבקת מרק עוף,1 כף סילאן,לערבב היטב את התערובת .

 להניח את חזה העוף על משטח עבודה,לדפוק את החזה עוף עם פטיש שניצלים,

 להניח מהמילוי על הצד הקרוב לגוף,לגלגל את החזה לרולדה קטנה להניח

בתבנית כשהתפר כלפי מטה,להמשיך בצורה זאת עם כל שאר החזה .

בקערה קטנה לערבב את יתרת התבלינים , ,כפית מלח ,כפית פלפל שחור גרוס,2

כפות סילאן ,2 כפות רוטב סויה,מעט שמן ,3 כפות רוטב צ'ילי מתוק, כפית שטוחה טימין ,

לערבב לתערובת אחידה,למרוח את החזה בתערובת,לשפוך את היתרה בתבנית ,לכסות

בנייר כסף ,להכניס לתנור שחומם מראש 180מעלות ל30 דקות ,מדי פעם לפתוח 

 ובעזרת מברשת להבריש את החזה ,אחרי 30 דקות להסיר את הנייר

לאפות עוד מספר דקות עד שהחזה מזהיב מעט .

זהובים ועסיסיים ..

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת