00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

עוגת תפוחים הפוכה

10/10/2014

 

 

כמעט בלי עבודה, להוציא את קילוף התפוחים. עוגה נפלאה לאירוח, קלה לעשיה, מהירת הכנה.    מה צריך יותר . . .



עוגת תפוחים הפוכה

*תבנית  "26

 

6 תפוחי עץ (מכל זן) קלופים ופרוסים
2 כוסות קמח תופח
3 ביצים גדולות
1 חבילה שמנת לקצפת עמידה
1.5 כוסות סוכר
2 חב' חמאה רכה
1 כוס סירופ מייפל

 

 

 

לשמן תבנית במעט חמאה ולהניח מעל דף אפיה.

לחמם תנור ל 170 מעלות.  לחמם את סירופ המייפל במחבת על אש קטנה עד רתיחה. לבשל עוד כדקה ולהוריד מהאש.


בקערה להקציף שמנת לקצפת, חמאה וביצים. להוסיף בהדרגה את שאר החומרים.

 

 

 

 

לרפד את התבנית בפרוסות התפוחים. לשפוך מעל את סירופ המייפל.  לשפוך מעל את הבצק.

לאפות כשעה או עד שקיסם הנכנס לעוגה יוצא נקי.


** במידה והחלק העליון משחים מוקדם, יש להניח נייר אלומיניום בקלילות מעל פני העוגה.


להוציא מהתנור. לקרר כשעה. להניח צלחת גדולה על פני העוגה ולהפוך.

 

 

 


לחגים שמחים וימים יפים.

 

אלינוער

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

27 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת