00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

יומן חסוי

עוגת שוקולד מריר מעודן

עוגת שוקולד מריר מעודןאו בשם הנרדף- עוגת התאבדות...

מכינים טורט  

(בתבנית חד פעמית ענקית + ניר אפיה.)

7 ביצים  מופרדים חלמונים מחלבונים.

7 כפות סוכר

7 כפות קמח

2 כפות קקאו

1 סוכר וניל

2 כפות שמן.

מקציפים חלבונים+סוכר, בקערות נפרדות מכינים רטובים ויבשים (א- חלמונים ושמן. ב- קמח, קקאו, סוכר וניל) כשהקצף יציב שופכים לתוכו בזהירות יבשים, רטובים ושוב יבשים. מערבבים בזהירות. שוטחים בתבנית עם ניר אפיה.

אופים כמו טורט, על 160-170  בערך 20 דק'.

ושוב, מכינים כזה טורט בדיוק, אבל הפעם  *בלי* ניר אפיה  בתבנית.

 

עיסת טורט

ממיסים בסיר די גדול:

0.75 כוס מים

0.75  יין מתוק/מיץ ענבים.

0.75 חבילה מרגרינה

4.5 כפות קקאו

3 כפות קפה

1.5 כוסות סוכר

1 כפית תמצית וניל

2  כפיות רום.

ממיסים  על האש, ובמעבד  מזון מרסקים את הטורט שנאפה עם ניר אפיה. כאשר הוא טחון לגמרי,  מוסיפים אותו לתוך הסיר ומערבבים. משאירים להתקרר כחצי שעה בזמן הזה נספגים הנוזלים עם הטורט.

 

אחרי שעיסת הטורט התקררה, שופכים אותה על הטורט שבתבנית, (זה שנאפה ללא ניר אפיה)    ושוטחים את העיסה עם הידיים.

 

שוב במעבד מזון (לא  חובה לשטוף אותו מהפירורים)

קרם:

150 גרם  מרגרינה

2  ביצים

2 כפות קקאו

1  כף קפה

2 סוכר וניל

2 כפיות רום

(אם הקרם יוצא מר אפשר להוסיף 2 כפיות סוכר וניל)

מורחים את הקרם על העוגה, מכניסים למקרר לשעה, שיתקרר ויתייצב. 

(אם מכניסים למקפיא אח"כ קשה קצת למרוח את השכבה האחרונה כי השוקולד קופא מדי מהר)

 

ציפוי שוקולד:

150 גרם שוקולד מריר  

5 כפות  מים

100-120גרם  מרגרינה  

להמיס בסיר הקודם (לא חובה לשטוף) לשפוך על העוגה וליישר יפה על ידי נענוע התבנית מצד לצד.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

קוביית רשימת הרשומות
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פ י ל פ ל י ת אלא אם צויין אחרת