00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתכונים פה

סלט בורגול, עשבי תיבול וחמוציות

סלט קל להכנה - וריאציה מעניינת על טבולה

 

המצרכים הדרושים:

  1. כוס בורגול בעובי בינוני
  2. 2-3 גבעולי בצל ירוק
  3. 1/2 צרור פטרוזליה
  4. חצי צרור כוסברה - למי שנרתע מכוסברה אפשר להחליף אותה בעוד חצי צרור פטרוזיליה
  5. 3-4 גבעולי נענע (עלים בלבד)
  6. חופן חמוציות (רצוי מומתקות במיץ תפוחים)
  7. מלח
  8. שמן זית
  9. מיץ לימון

 

אופן ההכנה:

  1. משרים את הבורגול במים בטמפרטורת החדר עד כדי כיסוי לכעשרים דקות - עד שהבורגול מתאים לאכילה. אם הוא עוד קשה וכל המים נספגו מוסיפים מים וזמן. מסננים ושמים בקערה
  2. קוצצים דק את עשבי התיבול והבצל הירוק ומוסיפים לקערה
  3. מוסיפים את החמוציות ואת התבלינים - מלח, שמן זית ומיץ לימון
  4. מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך
  5. משאירים את הסלט לעמוד לפחות רבע שעה לפני ההגשה לספיגת טעמים

בתיאבון!

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מתכוניםפה אלא אם צויין אחרת