00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מגוון לצרכן

ברוכים הבאים

סדנת מתכוני יין חינם!

 

 

נכנס יין- יצא מתכון

 

סיימנו את ארוחות החג ואת הבחירה בין יין אדום ללבן אך נשארו לנו בקבוקים פתוחים עם שאריות יין? כבר לא צריך לזרוק, סדנה חדשה תלמד אותנו איך לאחסן ולהשתמש ביין שנשאר למטעמים מפתיעים.

לא משנה מה נשאר, יין אדום או לבן, יבש או חצי יבש - כמעט כל בקבוק ניתן לאחסון לאורך זמן בשיטות פשוטות וקלות ליישום ואף לשימוש חוזר במתכונים לארוחות ולמשקאות אלכוהוליים.

 

סדנה חדשה מציעה פתרונות וטיפים לשימוש חוזר של יין ומתכונים למאכלים כמו: מאפה בצק פריך עם אגסים ביין אדום וגבינה כחולה, ניוקי מוקפץ עם שרי תמר זיתי קלמטה בזיליקום שום לימון ויין לבן, פילה דג ים ב'פפיוט' על מצע פטריות תרד שום ויין לבן ואפילו משקאות ביתיים להכנה עם היינות שנותרו.

 

ההדרכה תיערך ברשת ספייסז - סניף הוד השרון-קניון עזריאלי מרגלית

בהנחיית השפית שירה רוטמן דגן בהרשמה מוקדמת, ללא עלות.

 

יום ד' 15.10 בשעות:

10:00-11:30

12:00-13:30

 

לפרטים נוספים והרשמה- 09-7793444

 

 

רשת החנויות הקולינאריות ספייסז (Spices), הוקמה לפני כ-8 שנים במטרה למקצע את תחום הקולינאריה בישראל ולהעניק לבשלנים החובבים והמקצועיים כאחד, את כל הפריטים הדרושים להם, כך שהחוויה במטבח תהיה עשירה ומהנה יותר. הקו המרכזי שמנחה את ספייסז הוא הרצון להעניק ידע לכל לקוח שנכנס לסניפים השונים, זאת על-ידי עובדים מקצועיים בעלי ניסיון, אשר כל אחד מהם מהווה אוטוריטה בתחומו- בישול, אפייה או כלי מטבח. בין הפריטים שמציעה הרשת: מגוון רחב במיוחד של כלים ומוצרים לאפייה ולבישול, למעלה ממאה תבלינים שונים מרחבי העולם, מעדניית גבינות, מעדניית דגים, מחלקה אתנית של מוצרים אותנטיים מרחבי העולם, קטניות ודגנים במשקל, תערובות קפה וחליטות תה ייחודיות, גאדג'טים למטבח, כלי הגשה ואירוח ועוד. לרשת 4 סניפים: סניף הוד השרון בקניון מרגלית (בו מתקיימות גם שלל סדנאות לבישול ואפייה), סניף ת"א (רח' קהילת סלוניקי), סניף יהוד (רח' אלטלף) וסניף ביל"ו (ביל"ו סנטר).

 

 

לעדכונים מהבלוג מוזמנים להרשם במייל וללחוץ לייק בדף הפייסבוק: https://www.facebook.com/Florentinasblog

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל Florentina אלא אם צויין אחרת