66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

עוגת שוקו-לוטוס

עוגת שוקו-לוטוס

בס"ד

 
עוגה קלה להכנה,רכה ואוורירית
 
 
 
 
המצרכים:
 
5 ביצים שלמות-לא מופרדות
1 שקית סוכר וניל
3/4 כוס סוכר
1.5 כוס קמח
1 שקית אבקת אפיה
1/2 כוס שמן
100 גרם שוקולד מריר
3 כפות ממרח לוטוס
2 כפות קקאו
1/2 כוס מים
 
אבק סוכר - לזריה
 
אופן ההכנה:
 
- בקלחת לשים שוקולד מריר,ממרח לוטוס,קקאו ומים ולהמיס על אש בינונית.
- בקערת המיקסר לשים את הביצים וסוכר הוניל ולהתחיל להקציף.
- כשהקצף עולה להוסיף את הסוכר במספר פעמים ולהמשיך להקציף עד לקבלת קצף תפוח ובהיר.
- להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף את השמן.
- בקערה לערבב את הקמח ואבקת האפיה.
- להוסיף אל קצף הביצים את הקמח ותערובת השוקולד לסירוגין.
- לערבל רק עד לקבלת תערובת אחידה.
- לשמן תבנית מרובעת ולשפוך את התערובת לתוכה.
- לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות 30-35 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי.לקרר.
- לזרות אבקת סוכר ולחתוך למשולשים/ריבועים.
 
 
 
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת