44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מה? איפה? כמה? למה?

קינוח גם יפה וגם טעים - קונוסים עם קרם

באוירת החג... משתפת ברעיון שהעלתה חברה בעבודה, ובשינויים קלים - הנה זה כאן.

למעשה התוצאה הסופית היא קרם שניט-ביס. יפה, אסטטי וכל כך טעים - עד שבא לי לחלוק אתכם.

 

המצרכים-

בצק עלים מרודד

לקרם-

איסטנט פודינג

כוס חלב

שמנת מתוקה

לקישוט-

שוקולד מריר

אבקת סוכר

 

אביזרים נוספים-

קונוסים לאפיה או לחילופין צנטרים גדולים או גביעי גלידה עטופים נייר כסף.

 

 

יאללה לעבודה-

יש לחתוך רצועות דקות של הבצק.

אני חתכתי רצועות של כ-2 ס"מ, ואז כל רצועה חילקתי ל-4 חתיכות אותן תחתי.

 

את הרצועה המתוחה מגלגלים סביב הקונוס/צנטר/גביע גלידה - יש לשמן לפני כדי שיירדו בקלות לאחר האפייה.

 

לאחר כ-10 דקות אפייה (כשכבר זהוב), מוציאים את המתכת (בזהירות! זה רותח!..), ומחזירים לתנור שייאפה גם מבפנים עוד כ-10 דקות.

משאירים בצד להתקרר.

 

מכינים את הקרם -

מקציפים יחד שמנת, אינסטנט פודינג וכוס חלב.

בעזרת שקית זילוף ממלאים כל קונוס בקרם.

ממיסים שוקולד עם כף שמן במיקרו ובעזרת כפית "מציירים" עם השוקולד הנוזל על גבי הקונוסים הממולאים.

אפשר לפזר אבקת סוכר מעל, ואפשר להגיש ככה.

 

אמנם קצת התעסקות, אבל אם אני הצלחתי - מסובך זה לא.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מפקדת הערוגה אלא אם צויין אחרת