00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

גם לנשמה רצון משל עצמה

עוגיות תמרים

עוגיות תמרים

(ניתן להכין באותה דרך גם אזני המן)

מצרכים :

1 קילו קמח

2 חבילות מרגרינה (מחמאה או חמאה)

1/2 כוס שמן

1/2 כוס מיץ תפוזים 

1 שקית אבקת אפיה

(באוזני המן ניתן להוסיף שמנת)

למלית תמרים :

קופסא ממרח תמרים

כף שטוחה קינמון

1/2 כוס מים

מלית אגוזים:

150  גרם אגוזי מלץ קצוצים

1וחצי כפות קינמון

2 כפות סוכר

חתיכת מרגרינה

לקישוט :

אבקת סוכר

אופן ההכנה:

מניחים במעבד המזון את הקמח, אבקת אפיה, סוכר, וחמאה ומעבדים בכמה פולסים קצרים.

מוסיפים את השמן ומיץ התפוזים ומעבדים עד שמתקבל בצק אחיד, במידה והבצק מעט פירורי,

ניתן להוסיף עוד נוזלים.

יוצרים כדור ומניחים במקרר לרבע שעה

בינתיים מחממים את התנור לחום בינוני, 170 מעלות

מוציאים מהמקרר, מחלקים את הבצק ל 4 חלקים שווים

מרדדים כל חלק למלבן 30×20 ס”מ.

אופים בחום בינוני כחצי שעה.

לאוהבי הסולת:

מחליפים 1 ק"ג קמח

 2/3 קמח 1/3 סולת – 6 כוסות קמח 3 כוסות סולת

מצורפות תמונות,

בתאבון...

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אס האחת אלא אם צויין אחרת