55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

פסטיה - עלי סיגר ממולאים בפירות יבשים

30/09/2014

המצרכים (ל- 15 מנות):

15 עלי סיגר

1 בטטה בינונית - גדולה 

1 בצל גדול

1/2 כוס תאנים מיובשים

1/2 כוס שזיפים מיובשים

1/2 כוס משמשים מיובשים

3/4 כוס צימוקים

חופן גפרורי שקדים

מעט פלפל שחור

1/2 כפית קינמון

2 כפות סוכר חום

אופן ההכנה

קוצצים את הבצל ומטגנים בשמן זית, חותכים את הבטטה לקוביות ומוסיפים לבצל, מטגנים תוך כדי ערבוב. מוסיפים את הפלפל, הקינמון והסוכר, שוב תוך כדי ערבוב. חותכים את כל הפירות היבשים לקוביות, מערבבים למשך שתיים שלוש דקות. מקררים. 

מפשירים את עלי הסיגר, (לא נותנים להם להתייבש). במרכז כל עלה מסדרים כ-2 כפות מעיסת הפירות היבשים.

סוגרים כל עלה לצורה של שקית, סוגרים בחוט לאפיה ומניחים בתבנית שקעים משומנת קלות בתרסיס שמן.

מתיזים מתרסיס השמן גם על עלי הסיגר החשופים

אופים בתנור (עדיף טורבו) כרבע שעה או עד שעלה הסיגר מזהיב. 

לפני ההגשה לא שוכחים להסיר את החוטים בזהירות, מבלי לשבור את העלים

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

32 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת