55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אור קטן גדול

קעריות קדאיף וכל טוב

קינוחים בארוחות החג הם בעייה קשה . הארוחה עצמה כבדה ועמוסה והקינוח אמור להיות קליל ולא מעיק. 

קינוח אמרתי? אה, התכוונתי לקינוחים כי אצלי אין דבר כזה קינוח בודד ...זכות בחירה, אתם יודעים. 

אז קינוח אחד היה עקיצת הדבורה  והקינוח השני .....

רוני טגנסקי פירסמה תצלום של קעריות קדאיף ...ראיתי ונדלקתי ....וכמובן רצתי להכין ....

לוקחים חבילת שערות קדאיף ומפשירים (לילה במקרר) - החבילה שקניתי היתה של 400 גרם.

מוסיפים 100 גרם חמאה מומסת

100 גרם אבקת סוכר 

מערבבים יחד עד שכל השערות מצופות.

לוקחים תבנית שקעים, הופכים אותה ומשמנים את צידה החיצוני (תרסיס PAM)

מרפדים כל "גביע" מכל צדדיו בשערות הקדאיף, להקפיד שלא יהיו חורים. 

לאפות בחום של 180 מעלות כ- 15 דקות

לתת להצטנן ואז למלא באיזה מילוי שרוצים. 

אני הכנתי מלית תפוחים(בקלות ניתן להפחית/להגדיל כמויות)

לחתוך 8 תפוחי עץ לקוביות 

להוסיף 100 גרם חמאה

100 גרם סוכר 

מעט קינמון 

לבשל עד שרך אך לא רך מדי. 

החבר'ה שלי שמו תפוחים, קצפת, גלידה וכל הבא ליד 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אור יחיד אלא אם צויין אחרת