00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

פשטידת פסטה בטעם פיצה - חגיגה לילדים

 כל פעם מחדש צריך לחשוב מה להכין לארוחת ערב..... אז הינה לכם מתכון חדש לפשטידה שהיא גם פסטה וגם פיצה

 

        

המצרכים  :

פסטה 500 גרם - צורת בסלי גריל

רסק עגבניות 1 קטן

עגבניות מרוסקות 400 גרם (שימורים) או אפשר 4 עגבניות בשלות

בצל בנוני מגורד דק דק בפומפייה

2 כפות קמח תופח

3 ביצים

2 שיני שום כתוש

גבינה צהובה 200  גרם פרוסה לקוביות קטנות קטנות (או מגורדת במקום)

גבינה לבנה 250 גרם - 5%

אורגנו טרי או יבש  1 כפית גדושה  (לפי הטעם של כ"א)

שמן לטיגון  2 כפות

כוס מים - גודל כוס חד פעמי

2 כפיות פפריקה מתוקה

אבקת מרק עוף ללא מונסודיום פרווה  1  כף ---   אפשר מלח במקום 

פלפל לבן  1/4 כפית

 

אופן ההכנה:

1. להכין את הפסטה לפי הוראות ההכנה ולסנן ולהניח בצד.

2. לטגן את הבצל ולהוסיף את האורגנו ולטגן כ- 5 דקות.

3. להוסיף את השום הכתוש , את הרסק עגבניות, העגבניות המרוסקות וכוס המים  ולערבב היטב.

4. להוסיף תיבול :  אבקת מרק עוף או מלח , פפריקה מתוקה , פלפל לבן, ולערבב לבשל כ 7 דקות על אש קטנה.

5. בקערה להניח את הפסטה ולהוסיף את הגבינות , גבינה לבנה , גבינה צהובה 100 גרם , קמח והבצים ולערבב היטב.

6. לשמן תבנית חד פעמית גדולה  (גודל תבנית תנור ) ולשפוך את כל הפסטה מהקערה לתוך התבנית ולשטח אותה בעזרת כף .

7. להכניס לתנור מחומם מראש  - 180 מעלות

   לאחר  20 דקות  יש  להוסיף את הגבינה הצהובה המגורדת

   ולאפות  עוד  15 דקות  עד השחמה.

8. לקרר מעט ולהגיש....

 

בתאבון

 

ערך קלורי למנה  בקישור : http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/5943

הכנת רוטב העגבניות

הכנת תערובת הפסטה עם גבינות

מניחים את הפסטה עם הגבינות ורוטב העגבניות בתבנית

הפשטידת פסטה פיצה מוכנה - הוספנו בסוף עוד גבינה צהובה...

  

 בתאבון

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת