2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

עוגת דבש עם תמרים

 

שוב עוגת דבש והפעם עם הפתעה בפנים חתיכות תמרים שמוסיפות רכות ולחות לעוגה וכמובן עוד מתיקות ,

העוגה נשמרת ארבעה ימים בחוץ ללא בעיה ,וגם עוברת קירור בהצלחה רבה ,אפשר להוסיף חופן אגוזים קצוצים ,

אז שתהיה שנה טובה ומתוקה כדבש ותמרים

עוגת תמרים דבש

חומרים:

 5 ביצים

1 כוס סוכר

1/2 כוס דבש

1/2 כוס שמן

1 כף תמצית וניל

1 תפוח עץ מקולף ומגורד

250 ג''ר תמרים מעוכים

21/4 כוסות קמח

1 שקית אבקת אפיה

אופן ההכנה:

להפריד ביצים ,להקציף חלבונים לקצף יציב ,

בקערה נפרדת לשים חלמונים ,סוכר ,דבש ,שמן ,תמצית וניל מקציפים לתערובת אחידה ואוורירית .

מערבבים בקערה נוספת קמח ,אבקת אפייה ,מוסיפים לקערת החלמונים ,

מערבבים ומוסיפים את התמרים והתפוח ,מאחדים לקרם אחיד ,

מוסיפים את קצף החלבונים ומערבבים בתנועת קיפול עד לקבלת תערובת

אחידה ,משמנים היטב תבנית 26 מעבירים את התערובת ,אופים בחום

160 מעלות כ45 דקות .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת