00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

שיתוף מהמטבח הפרטי

קציצות מתוקות

 

דורית חברתי מרימה טלפון ומבקשת מתכון לקציצות מתוקות!

 

מה מתוקות!!!???? איך קציצות יכולות להיות מתוקות!?!?

קצת דיברנו ניסיתי להסביר על קציצות ורטבים והקציצות שחשבתי עליהן התאימו לקציצות ברוטב אפונה עם קינמון

חברתי אמרה שלא!

גם נזכרתי שהשבוע רציתי להכין קציצות בהשראת התכנית בטלויזיה של סלבריטאים מבשלים. 

 

ופתאום הופיע פלאשבק! קציצות ברוטב של המון בצל וקינמון אלו קציצות מתוקות !!!

 

נזכרתי בניחוחות מהמטבח של דודה א׳ 

זכרון הכניסה אליה הביתה והריח שהכה באפי חוזר עכשיו 

התכבדתי אצלה בקציצות למרות שקצת התביישתי להגיד כן 

וטוב שהדודה לא ויתרה

טעם חלום

 

שחזרתי מיידית את המתכון מזכרון

עבור דורית חברתי 

 

ועד שאכין ואצלם אני רושמת כאן

 

מטגנים כארבעה או חמישה בצלים שנפרסו דק דק

 

לאחר שהכל השחים מוסיפים מים רתוחים מעט מרק עוף פלפל מלח קינמון  וכשהרוטב מבעבע מכניסים קציצות שיצרנו

 

מנמיכים להבה ומבשלים לפחות עוד כ50 דקות

 

מרקם הרוטב צריך להגיע מעט קרוב לריבה

 

חברתי הציעה להוסיף סילאן עכשי אני בטוחה שהיה צריך להוסיף טיפטיפונת סוכר 

ומאחר והבקשה של חברתי היתה לקציצות אדומות מתוקות כמובן שמי שאוהת מוזמן להוסיף מעט פפריקה 

 

 

 

 

נכון שהניחוח מגיע גם מעבר לדפים הכתובים!?

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

מאילו מדינות מבקרים
free counters
בחירת העורך
אלבום תמונות בתפוז
פתגם היום/ציטוט היום
  • "אוכל, הוא בעצם סמל לאהבה. כשמכינים אותו..
ביקורת מסעדות
עיצוב מטבחים
"הקוראים המשפיעים"
  • בדידותו של קורא המחשבות
  • "המאמינים"
מוצרים-סקירות/המלצות
קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילה56 אלא אם צויין אחרת