00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

סודות של מטבח טוב

לביבות קישואים, ירק ושום

03/12/2014

כ-550 גר' - קישואים (שטופים,מקולפים ומגורדים)

1 - ביצה

4 כפות - קמח

4 כפות - שיבולת שועל

4 כפות - גבינה צהובה מגורדת

3 - שיני שום (מקולפות,שטופות וכתושות)

1/3 צרור - פטרוזיליה

1/3 צרור - כוסברה

מלח

פלפל

 

מגרדים את הקישואים ומושאירים בצד לפחות ל-10 דקות לסינון הנוזלים.

מערבבים היטב את כל המצרכים יחד ומטגנים את הלביבות משני הצדדים.

 

זהו:)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל Lena1307 אלא אם צויין אחרת