00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

קאפקייקס אוראו בעיטור דפי סוכר

21/09/2014

 

 

 

 

 

 

בתי הבכורה (29) היא מאותגרת מטבח. כל מה שקשור לבישול ואפיה נתפס בעיניה בנאלי עד לא יצירתי. (מסתבר שהיא עוד לא מבינה עד כמה היא טועה...) אבל את קאפקייקס השוקולד שהכנו ביחד השבוע היא קשטה בצורה שעוררה בכולנו השראה ובעיקר בקרב החברים שהגיעו למסיבת יום ההולדת. לקראת החג אני משתפת אתכם במתכון קל של קאפקייקס שוקולד נפלא, במראה חגיגי, מתאים לכל אירוע ומשלב דימיון יצירתיות ומשאיר טעם נפלא בפה. 

 

קאפקייקס:

115 גר קמח 

35 גר (1/3 כוס גדושה) קקאו מנופה 

3/4 כפית אבקת אפייה 

3/4 כפית סודה לשתיה 

¼ כפית מלח 

200 גר סוכר (1 כוס) 

1 ביצה 

¼ כוס שמן 

1 כפית תמצית וניל 

כוס מים רותחים 

 

 

לקישוט

לקצפת : 180 מ"ל שמנת מתוקה (3/4 כוס) כף אבקת אינסטנט פודינג וניל

עוגיות פאדג' שוקולד לבן אוראו 

דפי סוכר מודפסיםקובץ  מחשב שהבת עיצבה והודפס בחנות כלים חד פעמיים על גבי דפי סוכר. 

 

ההכנה

מערבבים את כל החומרים היבשים:  הקמח + קקאו + אבקת אפייה + סודה לשתייה + מלח 

מוסיפים את תערובת היבשים לסירוגין עם הנוזלים עד ערוב מוחלט. 

ממלאים עטרות חד פעמיות המיועדות לקאפקייקס עד לגובה המחצית.

אופים 18-20 דקות, עד שקיסם הננעץ בתוכן יוצא יבש.  

מוציאים ומעבירים לצינון על רשת.

 

 

הכנת הקצפת:

מקציפים במיקסר במהירות בינונית את השמנת המתוקה הקרה + תמצית הוניל למשך 20 שניות. מוסיפים את פודינג הוניל ומגבירים למהירות גבוהה. מקציפים עד לקבלת קצפת יציבה. מכניסים לשקית זילוף ומזלפים. מניחים על כל קאפקייקס עוגית אוראו ומעטרים בדפי הסוכר שהודפסו מראש כמדבקות. 

 

 

 

הַיָמִים חוֹלְפִים / יעקב כהן

הַיָמִים חוֹלְפִים,שָׁנָה עוֹבֶרֶת

הַיָמִים חוֹלְפִים, שָׁנָה עוֹבֶרֶת

אֲבָל הַמַנְגִּינָה, אֲבָל הַמַנְגִּינָה

אֲבָל הַמַנְגִּינָה לְעוֹלָם נִשְׁאֶרֶת.

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

9 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת