00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

כרעיים במילוי כל טוב הארץ

 


החומרים


6 יח כרעיים מפורקים מעצם


300 גר בשר טחון


100 גר צנובר


ענף טימין טרי


100 גר צימוקים


כפית בהרט


3 כפות שמן זית


מלח פלפל


חופן פטרוזליה קצוצה


3 כפות סילאן


3 כפות צ`לי מתוק


אופן ההכנה


יש לפרק את הכרעיים מעצם ולהניח בקירור.


נחמם מחבת עם 3 כפות שמן זית ונטגן קלות את הצנוברים נוסיף את הבשר הטחון והצימוקים ונקפיץ למס דק נתבל במלח פלפל ובהרט ונעביר למסננת בסיום נוסיף את הפטרוזליה הקצוצה.


נמלא את הכרעיים וניצור מעיין "מעטפה" בתחתית שתאחד את הבשר.


נמרח קלות בסילאן ובצ`לי מתוק נתבל במלח ופלפל מעט טימין ונצלה בתנור בחום 180 מעלות 40 דק

ב 10 דק האחרונות נזלף מעט סילאן לקבלת צבע קרמל .


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת