33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

שעועית יבשה ברוטב עגבניות וחצילים

26/09/2014
שעועית יבשה ברוטב עגבניות וחצילים



לפעמים מגיעים אורחים טבעוניים לא צפויים לארוחת קניבורים.
ואז אני בבעיה מה ילעסו רק סלטים? 
לא אצלי , תמיד אאתר עבורם מנה 
ומקופסת שימורים של שעועית ברוטב עגבניות הכנתי קדרה טבעונית שאפילו הקרניבורים נהנו ממנה 


הסיר בבישול לפני הוספת החצילים 

סידור החצילים

ובישול

ומוכן

המצרכים 
1 חציל גדול וארוך פרוס ואפוי או קלוי על מחבת טפלון ללא שמן 
1 קופסת שעועית ברוטב עגבניות 
1 ראש שום קלוף וחתוך לחצאים (ניתן להחליף לבצל ולטגן עד זהוב)
1 פלפל אדום חתוך לקוביות 
½ כוס אורז ארוך מבושל חצי בישול עם כוס מים ו½ כפית מלח
1 כף פפריקה בשמן מושרת ברבע כוס שמן זית איכותי(מומלץ שמן הילמן
1 כף שמן
מלח, פלפל, כמון, צ'לי גרוס

ההכנה 
בסיר רחב לשים את השום והפלפל האדום לצקת כף שמן
לחמם על אש בנינונית כשמתחיל לבעבע לערבב ולטגן שתי דקות .
להוסיף את השעועית ולהביא לרתיחה 
לתבל
להוסיף את האורז לערבב .
לסדר מעל את פרוסות החצילים לפזר מעט מלח
 להוסיף מים רותחים עד ½ מגובה החצילים .
לבשל על אש קטנה כ20 דקות 
לצקת את השמן מסביב לסיר ולנער את הסיר לפיזור השמן 
לבשל חמש דקות . 
לכבות את האש ולהניח מכוסה כרבע שעה לפני שפותחים ומגישים.
תהנו 


 








 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת