00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הצלמניה הדיגיטלית

מה זה אדום בפנים, ירוק בחוץ ויש לו גרענים של אבטיח?......ברבור !!!

   
הקיץ בעיצומו וכל ישראלי מצוי יודע שבקיץ,  חברו הטוב ביותר של האדם הוא אבטיח צונן.
כאן אנו שואלים את עצמנו: "מה ניתן לעשות עם אבטיח?" או!  טוב ששאלתם: 

    אפשר לנגוס בכל פה מפלח ענק שמחסה לנו את כל הפרצוף,

בזמן שהמיץ נוזל לנו כיובלים אדמדמים על הידיים ומטפטף

מהמרפקים על בגדי השבת הבהירים.

    אפשר לאכול אותו באופן תרבותי, בנימוס, עם מזלג,

חתוך לקוביות קטנות, מעל צלחת קטנה, כשמפית קטנה

תקוע לנו מתחת לסנטר ותוך כדי שיחה (לא בפה מלא) 

על "כמה חם בקיץ".

    אפשר לכבד את האורחים, עם או בלי קוביות גבינה בולגרית.

    אפשר לקחת אותו לים, לברכה, לפיקניק.

    ו...אפשר לעשות ממנו...ברבור.

כדאי לקשט את הברבור בכמה פרחים עשויים מתפוז, שזיפים שחורים, דובדבנים וענבים.

רצוי מאוד להוסיף לו כמה עלים מקליפות של מלון, אבטיח ותפוז. וזהו זה.

ב ת א ב ו ן!!! 

לכל החברה החדשים בבלוג שלי, התשובה היא: כן! הברבור הוא מעשה ידי. 

 

         נא לתקתק עם העכבר על התמונה ו-F11 כדי לראותה על כל הצג.        

קישוטי מזון נוספים שעשיתי אפשר לראות   כאן  וגם  כאן

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

55 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל dodkedi אלא אם צויין אחרת