00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

סודות של מטבח טוב

פסטה ברוטב בולונז

\

500 גר' – פסטה (מבושלת בהתאם להוראות היצרן)

400 גר' – בשר טחון
400 גר' – רוטב עגבניות
3 כפות - קטשופ
1 - בצל גדול (מקולף, שטוף וחתוך לקוביות)
3 שיני -  שום (מקולפות, שטופות וקצוצות)
3 כפית - אורגנו מיובש
3 כפית - פפריקה
מלח / פלפל

מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים קלות את הבצל והשום.

מוסיפים את הבשר, מערבבים מטגנים כ-10-15 דקות.

מוסיפים את הרוטב העגבניות, הקטשופ, האורגנו, הפפריקה, המלח והפלפל, מערבבים ומחזיקים על אש קטנה עוד כ-3-4- דקות.

 

זהו:)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל Lena1307 אלא אם צויין אחרת