00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

פאי מרנג לימון

בצק: http://www.tapuz.co.il/blogs/viewentry/7375553

מלית לימון:

4 ביצים + 4 חלמונים

3/4 כוס סוכר

3/4 כוס מיץ לימון

קליפת לימון מ-2 לימונים (או 2 כפות גרידת לימון שקונים בצנצנת!)

150 גרם חמאה רכה

מרנג:

4 חלבונים

חצי כוס סוכר

הוראות הכנה:

מכינים את הבצק לפי ההוראות, ואופים אותו אפיה חלקית. או משתמשים בקלתיות מוכנות. או בקלתית של פירורי ביסקויטים עם חמאה. לפי העדפתכם.

להכנת המלית: בסיר שניצב מעל סיר עם מים רותחים, מערבבים היטב את הביצים הסור ומיץ הלימון. אפשר במקצף ידני. מערבבים כעשר דקות עד שמסמיך. מורידים מהאש ומוסיפים את החמאה. לאחר המסה שופכים את המלית על הבצק האפוי. מצננים כשעה במקרר.

מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצפת נוקשה, ומזליפים בדוגמה לפי בחירתכם על העוגה ואופים כעשר דקות מתחת לגריל להשחמה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת