1111
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

רולדה בצק פילאס במילוי תפוחי עץ

17/09/2014

 

רולדה נהדרת מבצק עדין וטעים שכייף לאכול אותה ,לא מתוק מדי ,מעט חמיצות מהתפוחים הירוקים ,הבצק שנאפה

נשאר קרנצ'י וטעים ,בתוספת כדור גלידה ליד חגיגה מושלמת ,מתאים מאוד כקינוח לחג אפשר להחליף את החמאה

במחמאה .

למלא ,לגלגל ,לאפות ולטרוף ...

חבילה בצק פילאס

למלית:

40 ג''ר חמאה

6 תפוחי עץ גרנד סמיט קלופים וחתוכים לקוביות

מיץ מחצי לימון

2 כפות סוכר חום

1כף חמאה

1 כפית קינמון

חופן צימוקים

50 ג''ר אבקת שקדים (לא חייב)

לפיזור מעל:

אבקת סוכר

למריחה :

1 ביצה טרופה

אופן ההכנה :

ממיסים את החמאה במחבת על להבה בנונית ,מוסיפים את התפוחים ,

צימוקים ,סוכר , דבש ,קינמון וצימוקים מערבבים היטב עד שהתפוחים מקורמלים

מכל הצדדים ,מסירים מהאש מוסיפים את אבקת השקדים מערבבים .

פותחים את הבצק וחותכים ריבוע מסדרים 1/4 מכמות המילוי לאורך הבצק עד למחצית

הרוחב ,מקפלים ,מניחים בתבנית נייר אפייה ,מניחים את הרולדה שהחיבור כלפי מטה ,

עושים כך עם שאר הבצק ,מורחים ביצה טרופה ,אפשר בשלב הזה לחרוץ בבצק סימנים

לחיתוך הרולדות

מחממים תנור ל180 מעלות ,אופים את הרולדות עד שהן מזהיבות ,מוצאים ומקררים היטב,

מפזרים אבקת סוכר .

אם נשאר בצק אפשר לחתוך לרצועות למרוח בחמאה מומסת או תרסיס חמאה לפזר סוכר

וקינמון לגלגל לספירלה ולאפות .

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת