00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

שיתוף מהמטבח הפרטי

אומלט בצל

איזה שם אקזוטי לחביתת בצל - כך הילד אומר - וממש ממש חביתה

אלא שלא כך הדבר.

 

אתמול צפינו כולנו בתכנית החדשה שמלמדת את הסלבס לבשל. כולנו יכולים ללמוד. עוד ועוד.

 

בתחילה קבלתי הרושם שעובדים עלינו בתכנית ואין  מצב שיש שם כמה אמהות שלא יודעות לבשל. מסתבר שיש כמה דברים שגם אני לא יודעת ולמדתי ואני שמחה שצפינו בשידור

אתמול התאמנו הידוענים ובכלל גם פרופסור רולידר בהכנת  אומלט במילוי מגוון מילוים כל אחד לפי בחירתו

 

על מנת להשיג הצלחה באומלט - שהוא לגמרי לא חביתה - יש כללים

 

חוק 1. - לערבל הביצים כמה שיותר ולהכניס אוויר לבלילת הביתים

חוק שניים - גם בעת הטיגון  יש להמשיך ולהחדיר אוייר וזה עושים כאשר מערבבים את הבלילה תוך כדי בישול וטיגון למרקם  של ביצה מקושקשת עד לרגע מסויים שמפסיקים על מנת שנצליח להכין אומלט

ואז מניחים את המלית

מייד אחרי התכנית דגדג לי בידיים להכין

הצלחתי להתאפק עד עכשיו ארוחת צהריים

וכך ניגשתי להכין לנו עכשיו אומלט בצל  תפוח ריחני  ועסיסי

 

המלית - מורכבת מבצל אחד לבן ובצל ירוק שאודו בטיפונת  שמן

 

כנל האומלט טוגן /התבשל בשפריץ שמן בלבד ללא שמן מיותר

 

וזה מה מה שגרם לאומלט לצאת מעט יבש ואולי זה הזמן שצריך לקחת בחשבון וכמובן  שצריך לדעת בדיוק מתי להוריד מהגז. 

 

אני צריכה לאמץ את שיטת טל ברודי שזכה בתכנית בכוכב והיא להמשיך להתאמן עד שייצא מושלם. טל התאמן בשעה שכל חבריו לתכנית יצאו להפסקה  ובפעם השמינית הוא הצליח! 

 

הנה האומלט שלנו מקווה שתפוז יאשר העלאת התמונה 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

מאילו מדינות מבקרים
free counters
בחירת העורך
אלבום תמונות בתפוז
פתגם היום/ציטוט היום
  • "אוכל, הוא בעצם סמל לאהבה. כשמכינים אותו..
ביקורת מסעדות
עיצוב מטבחים
"הקוראים המשפיעים"
  • בדידותו של קורא המחשבות
  • "המאמינים"
מוצרים-סקירות/המלצות
קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילה56 אלא אם צויין אחרת