00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

אלפחורס מהירים

16/09/2014

המצרכים:

בצק פריך למאפים מתוקים של "מעדנות"

ריבת חלב

קוקוס, לפיזור

 

אופן ההכנה:

1. שמים את הבצק על משטח מקומח וקורצים עיגולים בעזרת כוס/חותכן

2. מניחים את עיגולי הבצק בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, אופים עד להזהבה בחום של 180 מעלות.

3. מסדרים כל שתי עוגיות שיתאימו לפי גודל, מורחים על אחת כפית ריבת חלב איכותית וסוגרים עם העוגייה השנייה.

4. מכינים צלחת עם קוקוס, מגלגלים את העוגייה עם שולייה בתוך הקוקוס.

 

מניחים בקופסא אטומה. העוגיות טובות יותר ביום למחרת, לאחר שהבצק מתחיל לספוג את ריבת החלב.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת