00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

מלבי קרם קוקוס מעוטר בפירות יער ונגיעות קוקוס קלוי

קינוח אחת המנות החשובות ביותר בארוחה ולאחר ארוחה דשנה אין כמו קינוח מרענן אז קדימה מתחילים.

 

החומרים


1 מיכל קרם קוקוס (ניתן להשיג בסופרים במח` המזרח)


3 כפות מיי ורדים-במידה וזו תמצית רוכזת כף אחת מספיקה


3 כפות סוכר לבן


200 מ"ל מים קרים/שמנת פרווה (מומלץ יותר)


בליל קונפלור-כף קונפלור וכוס מים מין קרים


50 גר קוקוס קלוי (לחמם מחבת ללא שומן לדרגת חום גבוהה ולקלות את הקוקוס עד קבלת צבע ענבר )


250 גר פירות יער (קפואים)


2 כפות ריבת פירות יער

כוכב אניס

מקל קינמון


אופן ההכנה


נמיס את הריבה במחבת בתוספת חצי כוס מים חמים לאחר רתיחה קלה נוסיף את פירות היער,כוכב האניס,מקל קינמון ונבשל כ 10 דק .

 

במקביל בסיר רחב נרתיח קלות את הקרם קוקוס בתוספת מים/שמנת סוכר ומיי ורדים .


נכין בליל קונפלור וניצוק פנימה תוך כדיי עירבוב תמידי .(לא להוריד מהגז)


רמת הסמיכות תקבע עפ"י כמות הבליל שיצקנו לתערובת שנרגיש שהמסה מתחילה להתקשות נוריד מהגז.


המלצה שלי לתת למסה להיות מעט אוורירית היא תתקשה בקירור .


בסיום ניצוק לכוסות (ממליץ על כוסות צייסר,אספרסו,צנצנות קטנות)


לאחר כשעה  לערך (שהקרם התקשה) נזלף לכל כוס כף סירופ מפירות היער ונחזיר לקירור עד סיום הארוחה .

 

לפני הוצאת הקינוח לשולחן נעטר בקוקוס קלוי (כך מרקמו ישמר-פריך )


בתיאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת