00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

שטרודל תפו"ע ואגוזים מסוכרים

 

החומרים


גליל בצק עלים מרודד


4 יח` תפו"ע מזן גרנד סמית


200 גר מחמאה/חמאה


2 כפות סוכר חום


כפית קינמון


200 גר אגוזי קשיו מסוכרים קצוצים גס

 

200 גרם מיקס פירות יבשים-צימוקים,משמש,תאנים,חמוציות


200 גר פקאן סיני קצוץ גס


אבקת סוכר


אופן ההכנה


ראשית נחתוך את התפו"ע לקוביות 1*1 ס"מ לערך ונקפיץ במחבת עם מחמאה מומסת  כ-3 -5 דק' (הם ימשיכו להתבשל בתנור)

נוסיף את הסוכר,הקינמון ולסיום את האגוזים והפירות יבשים ונעביר לקערה לקירור .

 

חשוב להקפיד לעבוד עם בצק עלים קר במיוחד


נפתח את בצק העלים על משטח מעט מקומח ונניח בתחילת הבצק מילוי בנדיבות נגלגל לרולדה ונמרח בחלמון של ביצה ונפזר מעל מעט סוכר חום.

 

ניצור מעיין ארובה קטנה  באמצע הרולדה שכל האדים יצאו החוצה . 

 

אופציה נוספת וחגיגית לפי התמונה המצורפת (באדיבות נעמה )-כאן אין צורך ליצור ארובה יש מספיק פתחי אוויר.

 


נאפה בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות .


נפרוס למנות רצויות נבזוק אבקת סוכר בעזרת מסננת ונגיש לצד גלידת וניל .


שילוב המרקמים ומשחקי החום קור הם שנותנים יופי על אף הפשטות במנה .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת