00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

אסאדו ברוטב יין אדום בצלצלים וניחוח אניס

 


החומרים


2 ק"ג אסאדו


4 כפות שמן זית


500 מ"ל יין אדום חצי יבש


20 יח בצלצלים מקולפים

 

10 יח` פיטריות שמפניון שלמות


צרור עלי טימין


מלח גס


פלפל גרוס


1/2 כוס דבש


כוכב אניס


אופן ההכנה


בסיר רחב ושטוח(שניתן להכניס לתנור) נחמם שמן זית ונצרוב את הנתח מכל צדדיו תוך כדיי תיבול במלח ופלפל נוסיף לסיר את

הבצלים בתוספת כף דבש כפית טימין וכפית פלפל גרוס ונקרמל  כ 5 דק לערך נוסיף את היין וכוכב האניס ונביא לרתיחה .


בשלב זה  נוסיף את הפטריות ונאטום את הסיר ונשלים את הבישול בתנור בחום 180 מעלות כשעה וחצי עד שעתיים.


בסיום התהליך הבשר יתפרק מהעצם והמרקם יהיה נפלא


בתיאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת