00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

פסטייה מרוקאית במילוי פרגית ופירות יבשים

פסטייה מרוקאית


החומרים עבור 6 סועדים


3 דפיי פילו/לחילופין עלה סיגר


3 כפות שמן זית


250 גר פרגית נקייה וחתוכה לקוביות קטנות .


250 גר בשר טחון


200 גר מיקס פירות יבשים:תאנים צימוקים משמש ואגוזי לוז קצוצים


2 כפות סילאן


2 כפות טחינה


כף אבקת סוכר


כפית קינמון


מלח פלפל


קמצוץ אגוז מוסקט


קמצוץ בהרט


ספריי שמן


אופן ההכנה


נחמם מחבת לדרגת חום גבוהה ונטגן קלות את הבשר הטחון בסיום נעביר למסננת

באותה מחבת נקפיץ את נתחוני הפרגית בסיום נוסיף את הבשר הטחון נתבל במלח פלפל אגוז מוסקט ובהרט .


את הפירות היבשים נקצוץ ונוסיף למחבת ונקפיץ קלות למיזוג טעמים .


במקביל נשטח את עליי הפילו וניצור קוביות בגודל 10*10 או שנפתח עלה סיגר


בעזרת ספריי שמן נשמן קלות .(בעלה סיגר אין צורך)


נניח בתחתית כל דף מהמילוי ונגלגל .


בסיום נשמן ונאפה בתנור שחומם מראש 200 מעלות עד הזהבה


ההגשה


נחתוך את הסיגר ל 2 בצורה אלכסונית נזלף מעט טחינה גולמית וסילאן ונעטר במעט אבקת סוכר וקינמון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת