00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

שוקיות עוף על מצע בצל מקורמל

שוקיות עוף על מצע בצלצלים מקורמלים

עבור 6 סועדים

 

 

החומרים

12 יח` שוק עוף (קטנטות 2 יח` לסועד)

20 יח` בצלצלי פנינה לערך (לא כבושים)

1 מקל קינמון

2 כוסות נזול עוף/מים

ענף תימין טרי

2 כפות סילאן(דבש תמרים)

3 כפות שמן זית

מלח פלפל

אופן ההכנה

ראשית "נטפל" בעוף  נקטום את הרגל העוף ובעזרת סכין נחרוץ חריץ לאורך השוק "ונדחוף" את הבשר כלפי מטה

בסיום נקבל עצם חשופה ומעיין "כדור" של בשר .

במקביל נחמם שמן זית בסיר רחב ונשחים את הבצלצלים ,בשלב זה נוסיף את הסילאן,קינמון,תימין

נוזל עוף/מים נתבל במלח פלפל ונבשל כ-10 דק` על אש נמוכה .

לאחר כ-10 דק` נסדר את השוקיות בסיר שהעצם מופנת כלפיי מעלה נזלף מעט סילאן נמליח מעט ונפלפל

 ונבשל כ-40 דק` על אש נמוכה .

בסיום התהליך שוקיות העוף יקבלו גוון עינבלי מדהים ומרקם נימוח

בתיאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת