00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

גלידה ביתית בטעם פירות יער ושברי עוגיות אוריאו (בלי מכונה)

אז השבוע בהלכי באחת מחנויות הקונדיטוריה מצאתי מחית פרי של Boiron והחלטתי לקנות ולנסות את זו שבטעם פירות יער. בבית חשבתי מה להכין ממנה, שמתי במקפיא ובשבת החלטתי לנסות להכין גלידה מגניבה לבד (ללא מכונה, כי אין לי). לא הפשרתי את כל המחית, אלא הוצאתי את הקופסא (מדובר בקופסא גדולה של 1 ק"ג, ועם סכין חתכתי ממנה חתיכה בגודל כ-4 כפות גדושות, את החתיכה הזו הפשרתי וקיפלתי לתוך הגלידה, את שאר הקופסא החזרתי למקפיא (מבלי להפשירה כמובן), ננסה עוד דברים איתה. טעמתי מהמחית בלי הגלידה - מאוד טעימה, דרך אגב.

המצרכים:

1 שמנת מתוקה

1 מיכל (250 גר') גבינת מסקרפונה

1/2 קופסת חלב מרוכז 

1 כפית תמצית וניל

כ-4 כפות מחית פירות יער 

כ-6 עוגיות אוריאו שבורות גס

 

אופן ההכנה:

1. שמים בקערת מערבל את השמנת המתוקה, המסקרפונה, החלב המרוכז ותמצית הוניל ומפעילים. מערבלים לקרם יציב.

2. מקפלים פנימה את מחית פירות היער.

3. מעבירים לתבנית כגון אינגליש קייק, תחילה מעבירים כמה כפות, מפזרים מעל שברי האוריאו, ואז עוד כמה כפות של הגלידה ושוב שברי אוריאו וממשיכים ככה, מסיימים בפיזור של שברי האוריאו מעל הגלידה.

4. מכסים בניילון ונצמד ומעבירים למקפיא לפחות ל-6 שעות.

נהנים.....

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת