66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

ביגלה במלית בשר

ביגלה במלית בשר

בס"ד

בצק שמרים ממולא בבשר ותבלינים,מה יכול להיות יותר טעים מזה. ביגלה רך המשלב בתוכו טעם בשרי עם תבלינים ארומתיים,אח איזה טעם  חמה.
לערכים תזונתיים כנסו ל- http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/5855
 
 
 
 
המצרכים לבייגלה
 
1 קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
3.5 כוסות מים
3 כפות סוכר
1 כף מלח
1/2 כוס שמן
 
 
המצרכים למלית:
 
500 גרם בשר בקר טחון
1 בצל גדול קצוץ
5 שיני שום כתושות
צרור כוסברה קצוץ
1 כפית שטוחה מלח - לפי הטעם
1 כפית כמון
קורט קינמון
2 כפות שמן
 
המצרכים לציפוי:
 
1 ביצה טרופה מדוללת בכף שמן
1/4-1/2 כוס שומשום
 
אופן הכנת הבייגלה:
 
- בקערת המיקסר לשים לפי הסדר מלח,קמח,שמרים,סוכר ושמן ולהתחיל לערבל.
- מוסיפים את המים לפי הצורך עד לקבלת בצק רך וגמיש.
- לכסות בניילון נצמד ולהתפיח שעה.
 
אופן הכנת המילוי:
 
- במחבת לחמם את השמן.
- להכניס את הבצל ולטגן עד להזהבה, להוסיף את השום ולטגן מעט.
- להוסיף את הבשר ולטגן עד שהבשר משנה את צבעו.
- לתבל ולהוסיף את הכוסברה, לערבב ולכבות את הגז, לקרר.
 
אופן הרכבת המנה:
 
- לחמם תנור לחום של 180 מעלות
- מחלקים את הבצק ל- 6 כדורים.
- מרדדים כל כדור לעלה דק.
- מניחים 2 כפות מהמילוי בתחתית הבצק ומגלגלים לרולדה.
- מעצבים לצורה של בייגלה, מניחים לתפיחה נוספת של חצי שעה.
- מברישים בביצה טרופה בשמן וזורים שומשום.
- מכניסים לאפיה  כחצי שעה עד שהבייגלה משחים.
 
 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת