00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתכונים פה

כרוב ניצנים בקוקוס - בסגנון הודי

מתכון מעניין ובלתי שגרתי להכנת כרוב ניצנים.
בניגוד להרבה תבשילים הודיים אין פה הרבה תבלינים - אבל התוצאה  עדיין טעימה מאוד surprise

 

המצרכים הדרושים:

  1. 800 ג' כרוב ניצנים טרי או קפוא
  2. 3 כפות שמן קוקוס, או שמן זית. אם אין אז שמן קנולה גם טוב indecision
  3. 1 כפית זרעי חרדל שחור
  4. 4 עלי דפנה
  5. 1 כפית מלח
  6. קצת פלפל צ'ילי טחון (אפשר להחליף בפלפל שחור)
  7. כרבע כוס קוקוס טחון (אפשר יותר)

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את כרוב הניצנים עד שהוא מוכן אך עדיין קשה (כלומר, אפשר לנגוס בו). מסננים ושמים בצד.
  2. מחממים את השמן על אש גבוהה ומסיפים את זרעי החרדל ועלי הדפנה
  3. כשזרעי החרדל מתחילים להשמיע קולות פצפוץ (אחרי כמה שניות) מוסיפים את הכרוב, המלח והצ'ילי
  4. ממשיכים לטגן על אש גבוה תוך כדי ערבוב עוד 2-3 דקות
  5. מנמיכים את האש, מוסיפים את הקוקוס הטחון ומערבבים היטב
  6. מבשלים בסיר סגור על אש קטנה עוד כחמש דקות, מערבבים מדי פעם

בתיאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מתכוניםפה אלא אם צויין אחרת