00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

סודות של מטבח טוב

מרק תירס עם פסטו

2 - בצלים קטנים (מקולפים, שטופים וקצוצים)

2 - שיני שום (מקולפות, שטופות וקצוצות)

2 קופסאות (כל קופסא = 550 גר') - שימורי תירס מתוק

3 קופסאות משימורי תירס– מים (ז.א. 550 גר'*3)

1 כף – אבקת מרק פטריות

מלח

פלפל

1 כפית – פפריקה מתוקה

2 כפות – פסטו

בצל ירוק קצוץ (להגשה)

 

מחממים מעט שמן בסיר שבו נבשל את המרק ומטגנים את הבצל והשום.

מוסיפים את התירס, מתבלים בפפריקה, אבקת המרק,המלח והפלפל. מטגנים כ-5 דקות תוך ערבוב.

שופכים את המים ,מוסיפים את הפסטו ומבשלים עד הרתיחה ועוד כ-3 דקות אחרי הרתיחה.

בעזרת בלנדר ידני  מרסקים את המרק ומגישים עם בצל ירוק .

 

זהו:)

 

מגישים עם רוטב פסטו.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל Lena1307 אלא אם צויין אחרת