33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

מג'דרה של אורז ושעועית מאש

מג'דרה של אורז ושעועית מאש

נשאר לי קצת שעועית מאש בשקית, אז החלטתי לעשות איתה משהו מעניין חוץ מלאכול אותה ככה. 

1.5 כוסות אורז בסמטי שטוף

3 כוסות מים, מלח

1 כוס שעועית מאש שהושרתה במשך 4 שעות ואפילו רצוי מונבטת 

1 בצל קצוץ

4 שיני שום קצוצות

כורכום, כמון, מלח גס

מבשלים את האורז כרגיל. מטגנים אותו בשמן קוקוס, מוסיפים את המים והמלח, מביאים לרתיחה, מעבירים לאש קטנה ומבשלים במכסה סגור למשך 20 דקות. משאירים מכוסה לפחות חצי שעה אחרי גמר הבישול.

בינתיים מבשלים למשך חצי שעה (רבע שעה אם מונבטת) את המאש במים רותחים ומסננים. 

במחבת קטנה מחממים שמן קוקוס, מטגנים את הבצל והשום עם התבלינים למשך 10-15 דקות. 

מרכיבים את הכל, מוזגים תבשיל בשר טעים למעלה ונהנים. 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת