33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

תבשיל לב בקר ואפונה

תבשיל לב בקר ואפונה

1/2 קילו לב בקר טחון

2 גזרים חתוכים לטבעות דקות

1 בצל גדול חתוך לטבעות

4 שיני שום קצוצות

4 עגבניות חתוכות לקוביות

2 כפות רסק עגבניות (את מה שנשאר אני שומרת לפיצה של מחר)

1/2 כוס אפונה 

1/2 כוס מים

מלח, כורכום, פפריקה, פלפל שחור

בשמן קוקוס מטגנים את הבצל. מוסיפים את בגזר והשום ומבשלים עוד עשר דקות עד שהבצלים נהיים רכים. מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד רתיחה. מוסיפים את הבשר, האפונה, רסק, מים ותבלינים, מגיעים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית למשך 40 דקות. 

 

שבת שלום לכולנו indecision

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת